Så Gamals bil i kikkerten

SKIEN (Dagbladet): Olaug Tallakstad (65) er blokkas frøken detektiv. Hun skal ha sett Gamal Hoseins bil i kikkert klokka 03.00 samme natt som Gry forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går vitnet den faste polititipseren i Skien og Porsgrunn tingrett. Hun var skråsikker på at det var bilen til Gamal Hosein som sto parkert på utsida av blokka der hun bor, seint natt til 14. januar i fjor. Vitnet har for vane å notere nummeret på «mistenkelige biler».

Kikkert

- Når det kommer gamle biler, er det som regel kjeltringer som kjører, sa hun.

Dagbladet var hjemme hos Olaug Tallakstad i går ettermiddag. På kjøkkenbordet har hun sin 7. sans, blokker, penn - og en kikkert. Hun har vært tillitskvinne i blokka i Gamlegrensa i ti år og følger nøye med på hva som skjer. Flere ganger har hun hjulpet politiet i kriminalsaker.

Tre ganger har hun vitnet for aktoratet i narkotika- og tyverisaker fra nærmiljøet. På veggen hjemme hos kvinnen henger en blankett med hilsen fra politiet i Skien og takk for godt samarbeid.

Politibesøk

Den aktuelle natta hadde Olaug Tallakstad besøk av to polititjenestemenn i leiligheten sin. Bakgrunnen var at hun hadde varslet om husbråk hos beboere i blokka. Politiet rykket ut, og etter at den saken hadde løst seg, drakk de kaffe hos den 65 år gamle kvinnen. Like før klokka 01.00 dro politifolkene videre. De kjørte noen få hundre meter og stoppet ved senteret på Falkum der grillen til Gamal Hosein lå. De hadde en kort pause. Ingen ante på det tidspunktet at Gry var forsvunnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer