Kypros

Sa hun ble gruppevoldtatt av 12 menn. Sannheten var en helt annen

Nå er den britiske kvinnen (19) arrestert etter mistanke om å ha avgitt falsk forklaring.

KYPROS: Her ankommer den britiske tenåringen retten i Kypros. Hun er mistenkt for å ha avlagt falske anklager om gruppevoldtekt. Foto: Iakovos Hatzistavrou / AFP / NTB Scanpix
KYPROS: Her ankommer den britiske tenåringen retten i Kypros. Hun er mistenkt for å ha avlagt falske anklager om gruppevoldtekt. Foto: Iakovos Hatzistavrou / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli ble tolv israelske tenåringer pågrepet og mistenkt for å ha gruppevoldtatt en 19 år gammel kvinne fra Storbritannia på et hotell i Ayia Napa.

De tolv tenåringene nektet for anklagene, og hevdet at kvinnen samtykket til samleiet. De forklarte også at det var den britiske kvinnen som tok kontakt med to av mennene i det israelske reisefølget, skrev Dagbladet tidligere.

Søndag ble den britiske kvinnen arrestert etter hun trakk tilbake anklagene om voldtekt. 19-åringen skal ha fortalt etterforskerne at hun anmeldte mennene fordi hun var «sint og fornærmet» over at de filmet henne uten samtykke, og deretter kastet henne ut av hotellrommet.

19-åringen sitter nå i varetekt for mistanke om falske anklager melder The Independent.

Feiret

De tolv israelske tenåringene, som var mellom femten og atten år, ble løslatt forrige uke. Ifølge The Times of Israel, ankom sju av guttene flyplassen i Israel feirende søndag kveld. De ble sett åpne en flaske champagne, mens de sang: «Am Yisrael Chai» (Israels folk lever) og «Briten er en hore».

Til hebraisk-språklige medier uttalte tenåringene at de verken angret, eller hadde dårlig samvittighet etter hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer