Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sa hun var døende. Fikk læreren til å bruke 25 000 kroner på å oppfylle hennes siste ønsker

Oppsiktsvekkende krimsak i Storbritannia

 LØY OM KREFTSYKDOM:  Studenten Elisa Bianco (22) er dømt til fengsel for å ha manipulert læreren sin ved St Austell College i Cornwall i Storbritannia ved å lyve om en uhelbredelig kreftsykdom. Foto: Cornwall College
LØY OM KREFTSYKDOM: Studenten Elisa Bianco (22) er dømt til fengsel for å ha manipulert læreren sin ved St Austell College i Cornwall i Storbritannia ved å lyve om en uhelbredelig kreftsykdom. Foto: Cornwall College Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Dette er en merkelig, men veldig forstyrrende sak. Dette er den mest ekstraordinære saken jeg har håndtert på lang tid.

Slik oppsummerte dommeren Christopher Harvey Clark den oppsiktsvekkende krimsaken fra Cornwall i Storbritannia da han dømte studenten Elisa Bianco (22) til to år og åtte måneders fengsel fredag.

Løy om uhelbredelig kreft Bianco lurte læreren sin til å tro at hun bare hadde noen måneder igjen å leve, fikk læreren til å slutte i jobben for å ta seg av henne og til å bruke over 25 000 kroner på å oppfylle Biancos siste ønsker.

Men alt var bare løgn. Det skriver The Guardian.

For hver dag, da Bianco ble sluppet av på sykehuset om morgenen for å få behandling, gikk hun i realiteten videre til en kafé og satt der hele dagen, fikk retten i Truro i Cornwall høre.

Møttes i 2009 Bianco og læreren møttes ifølge den britiske avisa i 2009, da Bianco begynte å studere som 16-åring. Ifølge aktor Philip Lee var det trolig allerede da Bianco så seg ut læreren sin som et mulig mål.

Lærerens sympati og empati med Bianco og hennes sykdom, ble ifølge dommeren utnyttet på «hjerteløst» vis, skriver The Guardian.

For Bianco begynte nemlig å dukke opp hos læreren sin. Der fikk hun tilbringe tid, og her fikk hun ifølge avisa også tid til å manipulere både den kvinnelige læreren og hennes mann.

Opprettet falsk datingprofil Bianco opprettet nemlig en falsk datingprofil på nettet, og utga seg for å være en mann. Hun førte læreren og mannen Bianco utga seg for å være, sammen. Læreren og «John», som Bianco utga seg for å være, begynte å utveksle eposter med hverandre som etter hvert ble intime.

Men før læreren og den mystiske «John» kunne møtes, døde han av kreft, skriver The Guardian. Det var altså Bianco sitt påfunn, og det drev læreren og hennes mann fra hverandre, skriver avisa.

- Ingen straff kompensasjon nok Så løy Bianco om sin egen helsetilstand, og sa til læreren sin at hun bare hadde noen måneder igjen å leve. Da fikk hun læreren sin til å bruke over 25 000 kroner på å oppfylle Biancos siste ønsker.

Igjen sitter læreren igjen uten jobb, hus og mann.

- Ingen straff vil kunne være kompensasjon nok overfor henne, slo dommer Christopher Harvey Clark fast.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media