Sa ifra da tenåringene bråket på kino - morens unnskyldning sprer seg nettet rundt

- Trengs en hel landsby for å oppdra et barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Takket være sosiale mediers «magiske krefter» møttes to mødre på mandag, en uke etter at en av dem hadde postet en lang unnskyldning på Facebook på vegne av døtrenes ufine oppførsel på kino. 

• Se det unike møtet i videoen over

Kyesha Smith Wood fra Alabama hadde sendt datteren, stedatteren og sønnen ut forrige helg for å se «Askepott». 

Da de kom hjem rapporterte sønnen om tenåringsjentenes respektløse oppførsel.

Ødela kinobesøket Moren til en liten jente som satt foran dem i kinosalen hadde pent bedt dem om å være stille under forestillingen, men jentene hadde respondert med å fnise, bråke og sparke stadig mer i setet foran seg. 

Da filmen tok slutt kom moren bort til dem og fortalte at hennes mann nettopp hadde blitt permitert fra jobben sin og at kinobesøket, som antakelig ble deres siste på en lang stund, nå var blitt ødelagt av deres oppførsel.

Og da hadde mamma Kyesha hørt nok. 

«Skudd i blinde» Så opprørt ble hun av å høre om jentenes oppførsel at hun satte seg ned og skrev en etterlysning av kvinnen på Facebook. 

«Dette er et skudd i blinde, men hvis du er denne kvinnen; vær snill og skriv til meg. Jeg kan forsikre deg om at disse jentene blir straffet for sin respektløse oppførsel. Deres frekke og nedlatende væremåte er uakseptabel».
 

Hun skrev videre at jentene skyldte henne en unnskyldning. 

«Min mann og jeg har bedt dem om å gi deg en skriftlig unnskyldning i et brev. Vi ønsker i tillegg å betale for et nytt kinobesøk innkludert snacks med ukelønnen deres. Jeg beklager voldsomt for deres respektløse oppførsel.»

Meldingen ble så delt tusenvis av ganger, blant annet av« Jefferson County Sherifs Office» som fikk fart på sakene. 

En knapp uke senere, nådde omsider beskjeden rett person.

«Beviser at det forstsatt finnes gode mennesker i verden» Rebecca Boyd ble overveldet av morens innsats for å gi henne unnskyldningen på vegne av døtrene. Hun gav seg til kjenne ved å kommentere innlegget til «Jefferson County Sherifs Office»:

«Jeg er moren fra kinoen. Jeg hadde tatt med min datter for å se Askepott og ble veldig skuffet og opprørt over jentenes oppførsel. Beskjeden fra moren deres bragte meg til tårer, og beviser at det fortsatt finnes gode mennesker i verden».

- Trengs en hel landsby for å oppdra et barn Mandag møttes de to mødrene. Og Kyesha fikk omsider overlevert døtrenes beklagende brev til Rebecca. 

- Jeg takket henne for at hun sa ifra til døtrene mine. Alt for mange kvier seg for å snakke til andres barn, men det er som de sier: Det trengs en hel landsby for å oppdra et barn. 

 

What do you think of the way this local mom is handling this situation? Looks like these children have great parents.

Posted by Jefferson County Sheriff's Office on Saturday, March 28, 2015