Feriesjokk:

- Sa jeg var for stor

Reisebloggeren Kirsty Leanne (29) fikk seg et sjokk da hun nylig var på Bali. Ifølge hotellet var hun for stor og tung for flere av fasilitetene.

REISEGLAD: Kirsty har et hjerte for reising. På Instagram og Tiktok deler hun sine opplevelser som «plus size-traveler». Foto: Jam Press.
REISEGLAD: Kirsty har et hjerte for reising. På Instagram og Tiktok deler hun sine opplevelser som «plus size-traveler». Foto: Jam Press. Vis mer
Publisert

Den reiseglade bloggeren og influenseren Kirsty Leanne fra Shropshire i England føler seg skuffet etter å ha blitt fortalt av hotellpersonale at hun er for stor for fasilitetene deres.

Den 29 år gamle kvinnen deler regelmessig reisetips for personer med større kropp på Instagram og TikTok med sin «Plus Size Traveler»-bruker.

For tung og stor

Det var tidligere denne måneden at Leanne reiste til Bali, som hun i sine sosiale medier sier hun hadde gledet seg til lenge.

Oppholdet ble imidlertid litt annerledes enn først tenkt:

Vel framme på hotellet ble hun nemlig fortalt at hun grunnet sin kroppsvekt ikke kunne være i badekaret samtidig med venninnen sin.

- De sa jeg var for stor for fasilitetene, sier Leanne i en Tiktok-video.

Hun fikk også beskjed om at hun var for stor og tung for hotellets hengekøyer og husker, sier hun videre.

Leanne delte klippet med sine følgere i et forsøk på å advare andre om vektgrenser på reiser, sier hun til nyhetsbyrået Jam Press.

Videoen fikk over 4,5 millioner visninger og over en halv million likes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer