- Så kom vi hjem. Morfar døde og mye ble forandret

Knut Nikolai T. Ugland (24) og Ellen Ugland var innstilt på å hedre Johan J. Ugland siste vilje.

BAR KISTEN:  Knut Nikolai T. Ugland (helt til høyre) bar Ellen Uglands kiste i begravelsen i dag sammen med Tobias Dahl-Pedersen, Øystein Beisland, Trond Dahl-Pedersen, Christoffer Gundersen og Halvor Ribe.   Foto: Sondre Holvik
BAR KISTEN: Knut Nikolai T. Ugland (helt til høyre) bar Ellen Uglands kiste i begravelsen i dag sammen med Tobias Dahl-Pedersen, Øystein Beisland, Trond Dahl-Pedersen, Christoffer Gundersen og Halvor Ribe. Foto: Sondre Holvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ellen Kristin Dahl-Pedersen holdt en gripende minnetale for tanten i Ellen Ugland begravelse i dag.

Niesen har, sammen med Knut Nikolai T. Ugland, hatt hovedansvaret for begravelsen. De to er også Ellen Uglands arvinger.

Knut Nikolai T. Ugland har arvet hele Ugland rederiet. Gjennom Ellen Kristin Dahl-Pedersen ville også han si noen ord.

- Knut (Nikolai Ugland red anm. ) og Ellen har alltid hatt et nært forhold. Knut har bedt meg framheve følgende med hans egne ord: «Ellen har betydd svært mye for meg og har alltid vært en god støttespiller, slik hun var for morfar. Det var viktig for henne at vi skulle ha det fint sammen med ham, og hun la alltid til rette for det. Da jeg var liten, skjemte Ellen meg bort og passet på meg».

Mistet dem begge Videre fortalte han om ferier med morfaren og Ellen.

- Ellen var et menneske man kunne snakke med om så mangt, hun hadde allsidige interesser og fulgte med på det meste. Jeg har vært på mange reiser med henne og morfar, og da sørget hun alltid for at vi bodde i nærheten av en golfbane slik at morfar og jeg kunne spille golf. På vår siste reise sammen var vi i Arizona. Der var det først møter, deretter deltok Ellen på et malerkurs, mens morfar og jeg spilte golf. Vi hadde det fint og snakket mye sammen på den reisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer