BARE NESTEN:  Nattbussen fra Trondheim til Oslo S. kom nesten fram - men ikke lenger enn motorveiabrua på Furuset. Der smalt det, og bussen sitter i skrustikka. MMS-FOTO: 2400-TIPSER.
BARE NESTEN: Nattbussen fra Trondheim til Oslo S. kom nesten fram - men ikke lenger enn motorveiabrua på Furuset. Der smalt det, og bussen sitter i skrustikka. MMS-FOTO: 2400-TIPSER.Vis mer

Så langt kom nattbussen fra Trondheim

På Furuset sitter Lavprisekspressen i saksa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Nattbussen kom nesten fram de 500 kilometerne fra Trondheim sentrum til bussterminalen ved Oslo sentralstasjon.

Men bare nesten - for siden 08.30-tiden har den to etasjer høye bussen fra Lavprisekspressen stått kilt bom fast under en motorveibro på Furuset, om lag 10 kilometer fra målet.

- Vi reiste fra Trondheim ved 23-tiden, og det er nesten fullt om bord. De fleste sov , og det ble litt skrik og oppstandelse da det plutselig smalt og ristet i bybussen. Men det ser ikke ut at noen er skadd, sier en av passasjerene i nattbussen til Dagbladet.

Han hadde nettopp våknet da det smalt, og skjønte etterhvert hva som hadde skjedd da det ble helt mørkt over takluka.

- Grei sjåfør - Bussjåføren skulle være grei og slippe av en passasjer som hadde spurt om han kunne der. Derfor kjørte han inn på en sidevei som åpenbart ligger litt høyere enn E6. Det står skilt på brua over E6 at det bare er 3,6 meter klaring, sier busspassasjeren.

I første omgang prøvde redningsmannskapene å slippe luft ut av dekkene for å senke høyden og få bussen ut av klemma.

I mellomtiden jobbet busselskapet med å skaffe ny, lavere buss for å få passasjerene helt i mål.

 BOM FAST:  Redningsmannskaper forsøker å slippe ut luft av dekkene for å få nattbussen fra Trondheim til Oslo ut av klemma. MMS-FOTO: 2400-TIPSER:
BOM FAST: Redningsmannskaper forsøker å slippe ut luft av dekkene for å få nattbussen fra Trondheim til Oslo ut av klemma. MMS-FOTO: 2400-TIPSER: Vis mer