Sa nei til burger-sponsing. Nå anklages Labour for snobberi: - McDonald's lager kanskje ikke falafel, men vanlige folk nyter det

Får kjeft av en av sine egne folkevalgte.

SKAPER DEBATT:  McDonald's fikk nei av Labour. Her et bilde tatt ved en filial i Virginia. Foto: AFP PHOTO / PAUL J. RICHARDS
SKAPER DEBATT: McDonald's fikk nei av Labour. Her et bilde tatt ved en filial i Virginia. Foto: AFP PHOTO / PAUL J. RICHARDS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da fastfood-kjeden McDonald's tilbød 30 000 pund for å være synlige under høstens Labour-konferanse i Liverpool, fikk de et kontant nei.

Det skriver Independent som nå melder om uenigheter innad i egne rekker som følge av partiets vegring mot å motta penger fra den amerikanske burgergiganten.

- Dette stinker snobberi Nærmere bestemt kommer kritikken fra Wes Streeting, en av partiets representanter i det britiske underhuset.

- Dette stinker snobberi. Det viser også arroganse mot alle de som jobber og spiser på McDonald's, sier politikeren som selv jobbet på McDonalds da han var yngre, ifølge Independent.

Dette er en av grunnene til at han nå går ut mot sin egen partiledelse og den Jeremy Corbyn-frontede komitéen som skal ha satt foten ned for å ha et samarbeid med kjeden.

- McDonald's er kanskje ikke et av de trendy falafel-sted som politikere liker å henge rundt, men vanlige folk nyter det over hele landet, sier Streeting.

Hans offentlige raseri over at partiet velger å vrake 30 000 pund har ikke blitt besvart av Streetings eget parti. Fra sentralt hold melder Labour overfor Independent at de ikke kommenterer kommersielle beslutninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer