Så på finanskrisen som eget feilgrep

Far drepte familien i desperasjon

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Karthik Rajaram fra Los Angeles var uteksaminert økonom og tidligere ansatt i Sony Pictures. De tre barna hans gikk på gode skoler og hadde fremtiden foran seg.

Skyldte på seg selv

Likevel drev den siste tids kursfall i verdens aksjemarkeder 45-åringen til sammenbrudd; Rajaram gikk hen og skjøt ektefellen, parets tre barn og svigermoren før han tok livet av seg selv.

- Han så på sammenbruddet i aksjemarkedet som sin egen feil, sier politiets talsmann Michael R. Moore ifølge den svenske avisen Expressen.

Da haugen av aviser begynte å hope seg opp på dørstokken hos familien Rajaram, tok bekymrede naboer affære og kontaktet politiet, som ble møtt av et blodbad da de tok seg inn i familiens hus.

Selvmordsbrev

Seks familiemedlemmer lå døde, og ved siden av Karthik Rajaram fant politiet to selvmordsbrev. Der kom det fram at han så på seg selv som mislykket etter børsraset, og at han ikke orket mer.

- Han var dypt påvirket av den økonomiske krisen, og så det som en tragedie rettet mot ham og mistet perspektivene. Det er en dyp tragedie, sier polititalsmann Moore.

Så på finanskrisen som eget feilgrep

- Dette var en person som tidligere var vellykket i det han gjorde. Nå var han arbeidsledig og aksjene hans hadde tatt en katastrofal vending, avslutter Moore.

KNAKK SAMMEN AV BØRSRASET: Karthik Rajaram tok livet av familien før han begikk selvmord. Finanskrisen drev 45-åringen til galskap.