Sa politivideoen ville rettferdiggjøre slagene. Nå er den offentliggjort

Den 20 år gamle kvinnen ble slått flere ganger før politiet arresterte henne, men videoen viser ikke det påståtte sparket i skrittet.

DRAMATISK: 26. mai ble en kvinne pågrepet på stranda, dyttet i bakken og slått gjentatte ganger. Nå har politiet frigitt video fra politiets egne uniformer som forsvar. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet, og en rekke andre medier, omtalte tidligere denne uka arrestasjonen av en 20 år gammel kvinne på ei strand i delstaten New Jersey.

Episoden, som ble filmet av Alex Hewitt, har fått massiv oppmerksomhet på grunn av politiets tilsynelatende brutale framferd.

20-åringen ble siktet for vold mot en politibetjent, for å spytte på en politibetjent, for å motsette seg arrest, og for bruk og besittelse av alkohol, fordi hun er mindreårig.

Politisjefen i Wildwood, Robert Regalbuto, uttalte i ettertid at han så på videoen som «alarmerende», men at han samtidig ikke ville felle noen dom før den interne etterforskningen hadde konkludert. Nå har politiet offentliggjort videoen fra betjentens kroppskamera.

- Nå er det nok

Ernie Troiano, ordfører i Wildwood, sa tidligere denne uka at den 20 år gamle kvinnen sparket en av politibetjentene i skrittet, og at dette var grunnen til at politiet brukte vold under pågripelsen.

Dette kan man ikke se på noen av videoklippene som er offentliggjort.

Regalbuto argumenterer for at betjentens kroppskamera slo seg av for en liten periode fordi kvinnen slo ham i brystet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer