Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Så redd ble Tahoe da politibilen begynte å tute

Gjemte seg i understellet.

BLE REDD: Slik lå hunden da dyrevernmyndighetene kom til stedet. Foto: Maricopa County Animal Care & Control
BLE REDD: Slik lå hunden da dyrevernmyndighetene kom til stedet. Foto: Maricopa County Animal Care & Control Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nettet er halvfullt med historier om hunder og andre dyr som gjør rare ting eller ender opp på rare steder.

Nå har viral-turen kommet til chihuahuaen Tahoe, som får sine minutter med berømmelse etter at hun ble skremt av en politimann med gode intensjoner i Phoenix i USA i forrige uke.

Historien om Tahoe startet onsdag i forrige uke, da politimannen Tom Van Dorn så en liten gruppe med fire småhunder på gata i den amerikanske storbyen. Ifølge TV-stasjonen ABC 15 brukte politimannen politibilens lydhorn i et forsøk på å få hundene vekk fra veibanen. Flesteparten av dem løp vekk. Men en av dem løp inn under bilen, og gjemte seg i understellet.

We had the pleasure of reuniting Tahoe with Lt. Van Dorn this morning at Fox 10. The Phoenix Police Lieutenant called us...

Posted by Maricopa County Animal Care & Control (MCACC) - Adopt at pets.maricopa.gov on 13. mars 2016

- Jeg er hundeeier og elsker dyr og hunder, sier politimannen til ABC 15, og forteller at han anser det «å hjelpe våre firbeinte venner og sørge for at de er trygge» som en del av jobben.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Tom Van Dorn forsøkte forgjeves å lokke den lille hunden ned fra understellet, blant annet med å friste med en pølse, men lyktes ikke. Til slutt måtte han kontakte dyrevernmyndighetene, som rykket ut. De fikk til slutt løs den antakelig livredde hunden.

Dyrevernmyndighetene har valgt å kalle hunden Tahoe, etter navnet på bilen den søkte tilflukt i. De tror ikke hun har levd på gata lenge, og håper nå å kunne adoptere henne bort. Politimannen Tom Van Dorn og Tahoe har også møttes igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media