MISFORNØYD MED FORHOLDET TIL GUD: Den israelske mannen hadde gjennom tre år forsøkt å få ilagt gud besøksforbud. Bildet «Skapelsen», malt av Michelangelo på starten av 1500-tallet, skal illustrere skapelsen av Adam. FOTO: SCIENCE PHOTO LIBRARY
MISFORNØYD MED FORHOLDET TIL GUD: Den israelske mannen hadde gjennom tre år forsøkt å få ilagt gud besøksforbud. Bildet «Skapelsen», malt av Michelangelo på starten av 1500-tallet, skal illustrere skapelsen av Adam. FOTO: SCIENCE PHOTO LIBRARYVis mer

Så seg lei «uhyggelig» oppførsel - gikk rettens vei for å ilegge gud besøksforbud

Rettsnotatet understreker at gud ikke møtte opp til høringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hva gjør man når man føler at gud i for stor grad påvirker livet ditt?

En israelsk mann så seg nylig lei guds «uhyggelige» oppførsel og skal ha gått rettens vei for å forsøke å ilegge ham besøksforbud.

«Mannen fortalte at han i løpet av de siste tre årene hadde forsøkt å få godkjent besøksforbudet fra politiet, men at de bare hadde sendt en patruljebil hjem til ham ved ti anledninger», skriver Times of Irael.

Saken var angivelig oppe for retten tidligere denne uken, og ifølge rettsprotokollen møtte ikke gud opp til høringen.

Den israelske mannen skal i hovedsak ha argumentert med at gud de siste årene hadde oppført seg ekstremt negativt overfor ham.

Times of Israel skriver imidlertid at konkrete eksempler ikke kommer fram av rettsdokumentet.

Dommer i saken, Ihsan Kanaan, skal ha vært forbauset over saken, og ikke minst over at rettshøringen faktisk fant sted.

- Forespørselen er latterlig. Mannen trenger ikke hjelp av retten, men av andre, så jeg avviste saken, uttalte han ifølge det israelske nyhetsnettstedet NRG.

De skriver videre at flere har lurt på om historien faktisk er ekte.

En av rettens talspersoner skal imidlertid ha bekreftet at høringen fant sted og at dokumentene som ble frigitt i ettertid var ekte.

Mannens advokat har ikke uttalt seg om saken.