Så seg selv bli banket opp på overvåkingskamera

Husket ikke politivolden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da 19 år gamle Toni Comer ble kastet ut av en nattklubb i byen Sheffield nord i England, ble hun samtidig arrestert av politiet.

Dessverre for politikonstabelen som arresterte henne, ble opptrinnet fanget opp av et overvåkingskamera på utsiden av nattklubben. Bildene viser en svært voldsom arrestasjon.

Comer ble dratt ned trappa på utsiden, og tildelt flere slag mot kroppen idet hun blir overmannet av politikonstabelen. Selv husker ikke nittenåringen noe av opptrinnet, og kan derfor ikke svare på om hun oppførte seg på en måte som gjorde volden nødvendig.

- Jeg aner virkelig ikke. Jeg husker ikke alt, og jeg husker ikke å bli slått. Det er først når jeg ser overvåkingsbildene at jeg faktisk ser hva som skjer, sier Comer til nyhetsbyrået Reuters.

Comers far er sjokkert over behandlingen datteren fikk av politiet.

- Politiet er profesjonelle, og er opplært i å håndtere slike situasjoner på riktig måte, ikke gjøre dem verre, sier han.

Politiet i South Yorkshire har satt i gang full etterforskning av episoden, og politimannen på bildene er foreløpig suspendert fra stillingen sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer