Så sint ble hotellgjesten da han måtte betale med kontanter

Kredittkortet ble avvist to ganger. Da tok han fram lommeboka. Og bilnøklene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Har du blitt litt småirritert midt i julestresset?

Slapp av, det er ingenting i forhold til utbruddet en 62 år gammel mann fra Texas fikk torsdag i forrige uke.

Mannen hadde tilbrakt to netter på Alva Comfort Inn and Suites i Oklahoma. Da han skulle sjekke ut, ble kredittkortet hans avvist to ganger i resepsjonen. Til slutt måtte han betale for overnattingene med kontanter, og da rant det over for ham.

62-åringen skal ha sagt at han skulle kjøre over både de ansatte og eiendommen. Deretter gikk han ut av lobbyen, forbi en politimann og satte seg i bilen, en 2006 GMC Sierra.

- Mannen rullet ned vinduet og så på meg, mens jeg snakket til ham. Jeg prøvde å si at jeg var på vei inn for å snakke med hotellsjefen, sier politibetjent Wade Suffon til Enid News & Eagle.

- Jeg så at han satte bilen i gir, akselererte raskt og kjørte gjennom hovedinngangen, rett inn i resepsjonsområdet.

Etter å rasert lobbyen, rygget 62-åringen noen meter før han kjørte fram igjen. Deretter åpnet han bildøra, gikk ut av resepsjonen med hendene over hodet og overga seg til politiet uten mer dramatikk.

Ifølge politirapporten har han fortalt at årsaken til utbruddet var at han mente de ansatte trodde han bløffet, da han truet med å kjøre over dem. Han ville vise dem at han mente det han sa.

Det var to ansatte på jobb bak skranken, da 62-åringen gikk amok. De kom fra hendelsen uten skader.

Mannen, som er fra Texas, var i byen på jobb for et oljeselskap. Han må etter alt å dømme tilbringe jula bak lås og slå. 62-åringen er siktet for væpnet overfall og skade på eiendommen.

Skadene er taksert til rundt 100 000 dollar. Kausjonen er satt til en million dollar.