- Så sto de og viftet med håret mitt

Røa-spiller Bettina Jevne (20) forteller om voldsinfernoet. Nettmøte lørdag kl. 16.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) - Så stod de etterpå og viftet med håret mitt som de hadde mellom henda og var veldig stolte over det som hadde skjedd, sier Bettina Jevne til Dagbladet.no.

Hun var ute for å feire 5-1-seieren over Kattem som ga Røa seriegullet, da fotballjenta i 03-tiden natt til forrige søndag ble overfalt av en jentegjeng.

- Det som skjedde var at noen jenter beskyldte meg for å se på dem. Det var helt uprovosert. Så tok de tak i håret mitt og det var ekkelt med måten de gjorde det på, fordi jeg fikk ikke med meg hvor mange det var. Kroppen min bare knakk sammen fordi jeg fikk så mange opp på meg med en gang. Så ble jeg dratt frem og tilbake i håret og klort i ansiktet.

Dukket ikke opp

Etter at hun kom seg på beina, ringte hun politiet med en gang.

Da tiden gikk uten at politipatruljen dukket opp ble hun angrepet igjen.

- Det var veldig skremmende og ydmykende fordi jeg følte at jeg ikke hadde noe valg. Og at jeg i tillegg hadde ringt politiet. Hva annet kunne jeg gjøre? Jeg burde kanskje løpt med en gang jentene ropte på meg. Men jeg synes det er trist hvis det er sånn situasjon vi skal ha i sentrum. At du skal gå rundt å være redd for å se på feil personer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer