Så utrolig kjedelig er det å stå i regnet ...

Så kjedelig at det blir det perfekte eksempelet på en norsk sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Grått og kjedelig. «Glem sommeren» hadde vi som tittel her på Dagbladet.no i helga, og en gang til tidligere i denne uka. Er det egentlig noe å glemme? Hvis vi en gang i historien har hatt «en god sommer» er den vel allerede glemt bort i regndøgn etter regndøgn.

Leser man litt utenlandske nettaviser ser vi fort at det ikke bare er vi på berget som klager på sommeren. I år, som i fjor. Britene er også gode på det der.

«Regnværet har i år absolutt vært av bibelske dimensjoner. Flommer har sveipet gjennom Wales, Yorkshire, Dorset, Somerset og Devon», skriver vår tabloide søster Daily Mail.

Så kjedelig det er! Hvis det har vært bibelske dimensjoner over regnværet britene har opplevd i år, kan ikke vi nordmenn være dårligere. Hverken koran, bibel eller tora kan ha nevnt en sommer like dårlig som den vi opplever.

Og det er så kjedelig. Når det regner katter og kyr og geiter og det som verre er, blir man stort sett sittende inne.

Hvis man ikke er som meg da, og jobber i DBTV med et håp om at de voldsomme regnskyllene kan bli artige videosnutter.

Det var det jeg tenkte i går da jeg stilte meg ut på balkongen midt i regnskyllet som selv Noah ville fått problemer med.

Lyden av regn på Bislett Men så var det dette med kjedelig regn, da. Regn ER virkelig kjedelig. Regndråpene nekter å la seg fange med et mobilkamera, og videosnutten som skulle være det perfekte eksempelet på en norsk sommer endte opp som en ganske kjedelig affære med ekstremt dårlig kamerahåndtering og moral.

Det eneste som er halvveis interessant i videoen du kan se over - bortsett fra hvor lite som skjer - er lyden av regnværet som høljet ned over mine trakter på Bislett i Oslo.

Men så er det kanskje nettopp det som er det perfekte eksempelet på en norsk sommer: Det at den er grå, trist, kjedelig og i dårlig kvalitet.

Nei, vi får gjøre som resten av våre landsmenn og kaste oss på et fly til Syden, selv på Island sier værmeldinga at det skal være sol.

Har du historier om sommerværet du vil dele med oss, eller kanskje bilder og video som er mer spennende enn mitt forsøk? Tips oss på 2400@dagbladet.no