Så venninnen forsvinne

Jenta forsvant i elva foran øynene på kameraten. Leteaksjonen fortsetter i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En ung kvinne i tjueåra falt i Glomma 300 meter syd for Bingsfossen i Sørumsand. Hun var sammen med en mann da hun havnet i vannet. Mannen hun var sammen med ved elva brøt sammen og ble fraktet til sykehus. Det opplyser lensmannen i Sørum til Dagbladet.no.

Politiet avsluttet i kveld letingen uten å finne kvinnen.

- Vi lette helt ned mot Fetsund uten resultat, sier operasjonsleder Trond Aune i Romerike politidistrikt til NTB.

Søket ble gjennopptatt ved 6-tida i morges. Søkeforholdene blir betegnet som vanskelige på grunn av den sterke strømmen i elva. Den savnede er identifisert som en jente på 22 år fra Oslo. Ifølge Romerikes Blad er kvinnen av utenlandsk opprinnelse.

- De to er sett av vitner på et sted nede ved elva som beskrives som ganske utsatt. Vi har ingen forklaring på hvordan hun havnet i vannet, men vi mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt i saken, sier lensmann Harald Kopperud i Sørum til Dagbladet.no.

En venn av jentas familie forteller til Dagbladet.no at mannen hun var sammen ved var en god venn.

Mannen hoppet uti for å forsøke å redde kvinnen, men måtte gi opp. Dagbladet.no fikk tidligere i dag opplyst fra Hovedredsningssentralen Sola at det var to jenter som ramlet i vannet, men at den ene var reddet. Lensmann Kopperud i Sørum kan ikke bekrefte dette, og tror ikke det stemmer.

- Det stemmer ikke. Det har aldri vært to, får Dagbladet.no opplyst ved operasjonssentralen i Romerike politidistrikt.

Politiet fikk meldingen om ulykken klokka 12.50 i går.

FALT I FOSSEN: Her, rett nedenfor Bingsfossen i Akershus falt en ung kvinne i vannet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer