Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sabeltann-fan (36) kjølhales for «hiv og hoi»

Naboene til karmøymann forarrrget etter 21 avspillinger på én natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Muligens var han inspirert av den ferske suksessen til sjørøverfilmen «Pirates of the Caribbean: Dead Man\'s Chest», feiret at Pirate Bay er oppe og går igjen etter myndighetenes razziaer, eller kanskje han bare ladet opp til den internasjonale Snakk-som-en-pirat-dagen om nøyaktig to måneder.

Tidspunktet tatt i betraktning er det dog vel så sannsynlig at den 36 år gamle mannen fra Åkra på Karmøy hadde tatt for seg litt vel grundig av en kasse med rom.

Natt til lørdag spilte han nemlig selveste perlen i norsk piratpropaganda, den suggerende og litt skumle visa «Kaptein Sabeltann», på høyt volum. Ikke én, ikke to, men 21 ganger, ifølge Radio Haugaland

Politiet ankom og ga rosignal, men landkrabben ventet bare et par dager med neste høylytte hyllest til Norges mest kjente sjørøver. På tirsdag skjedde det nemlig igjen, nå med et uvisst antall avspillinger, og politiet måtte nok en gang svinge den verbale pisken.

De plyndret ikke stereoanlegget, men det er ingen kjære mor:

- Mannen har nå fått beskjed om å utvide musikksamlingen sin med andre melodier. (Tør vi foreslå denne, red.anm.?). Han fikk også beskjed om å spille musikk på andre tider av døgnet, sier operasjonsleder Trond Friberg ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til Radio Haugaland.

HAR KAPRET FORELDREGENERASJONEN: Kaptein Sabeltann og den selvtitulerte sjørøvervisa har blitt populær på fest på Karmøy Foto: SCANPIX
HAR KAPRET FORELDREGENERASJONEN: Kaptein Sabeltann og den selvtitulerte sjørøvervisa har blitt populær på fest på Karmøy Foto: SCANPIX Vis mer