Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Saboterte rapkonsert

Krangel, skittkasting og trakassering preger norsk hipphopp. Tommy Tee, som jobber i NRK Petre, står i front for striden. Rapgruppa Oslo Fluid fikk en viktig konsert ødelagt på grunn av bølleoppførsel fra den norske hipphopp-sjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er bittert å oppleve at en fyr som Tommy Tee lager problemer for oss, fordi han oppfatter oss som konkurrenter. En viktig person som han burde være glad for at det er mange rapband i Norge, sier Alis, som er vokalist i Oslo Fluid.

Oslo Fluid fikk en viktig oppvisningskonsert avbrutt på grunn av bøllete oppførsel fra NRK-Tommy Tee. Han dro ned mikrofonutstyret til Oslo Fluid og helte øl over manageren som sto ved scenekanten. Dermed måtte konserten stoppes.

Dette skjedde etter at en gjeng med gutter, anført av Tommy Tee, stilte seg opp ved scenekanten og trakasserte og truet Oslo Fluid med ukvemsord.

Kastet ut

- Verken Oslo Fluid eller jeg gjorde noe som helst for å framprovosere en slik oppførsel. Vi tok heller ikke igjen da de gikk til angrep på oss, sier Christer Falck, som er manager for Oslo Fluid.

Konfrontasjonen skjedde i forbindelse med arrangementet DJ-promotion i Oslo i slutten av april.

Hele Norges platebransje var til stede og så hva som skjedde. Tommy Tee og kameratene hans ble straks etterpå bedt om å fjerne seg fra konsertlokalet.

Tommy Tee er ikke interessert i å snakke om saken.

- Jeg synes det er en bagatell, sier han til Dagbladet.

- Synes du det er en bagatell å helle øl over folk og dra utstyr ned fra scenen mens band spiller?

- Det har jeg ingen kommentar til.

A la L.A.

Det er en lang og bitter strid mellom Tommy Tee og Christer Falck som ligger til grunn for denne oppførselen.

Uenigheten har oppstått i forbindelse med en plateforretning i Oslo som Tommy Tee har drevet for Christer Falch.

Deler av stridighetene er også knyttet til rapbandet Warlocks som har forlatt Ironic Records, et plateselskap også drevet av Christer Falck, til fordel for stallen til Tommy Tee og plateselskapet Tee Productions.

Nå kan stridighetene flytte seg til Trondheim. I forbindelse med 1000-årsjubileet skal ræppgruppa Oslo Fluid opptre. Det skal også den konkurrerende gruppa Warlocks som tilhører stallen til Tommy Tee.