Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sæd priset til 125.000 kroner

Sæd er verdt 125.000 kroner, mener dansk domstol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En domstol i Danmark har dømt Aalborg sykehus til å betale 125.000 kroner i erstatning til en mann, etter at de somlet bort sæden hans.

Den middelaldrende mannen deponerte sæd til sykehuset da han fikk diagnosen testikkelkreft for flere år tilbake. Sykehuset sendte sæden videre til en privat organisasjon, som har spesialisert seg på lagring av sæd.

Mannen ble senere steril som følge av kreftsykdommen, men ønsket fortsatt å bli far. Da han fem år senere troppet opp på sykehuset for å hente sæden, fikk han beskjed om at den var ødelagt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling