Sædflekken tilhører presidenten

I spesialetterforsker Kenneth Starrs rapport går det fram at sædflekken som ble funnet på Monica Lewinskys kjole stammet fra Bill Clinton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Monica Lewinsky sier i sin forklaring at hun og presidenten hadde seksuell omgang tilsammen ti ganger, åtte av disse mens Lewinsky arbeidet i Det hvite hus og to ganger etter at hun sluttet.

Ifølge Lewinsky hadde hun ikke samleie med presidenten, men oralsex.

Rapporten beskriver også mange seksuelle handlinger, enkelte av dem meget detaljert. Lewinsky skal flere ganger ha utført munnsex på presidenten mens han snakket med kongressmedlemmer i telefonen. De to skal også ha lekt sexleker. Under en av disse lekene skal en utent sigarett ha blitt brukt som sexleketøy.

Aktoratet sier de gir ut så detaljert informasjon for å bevise at Bill Clinton løy for storjuryen da han sverget på at han ga en juridisk sannferdig forklaring. Clinton sa da at han ikke hadde hatt noen «seksuell relasjon» med Lewinsky.

Publiseringen av Starrs rapport markerer begynnelsen på en dramatisk og trolig langvarig kamp i Kongressen om hvorvidt Clinton skal stilles for riksrett. Det blir en kamp Clinton sa han ville kjempe hardt for å vinne.

Rapporten er lagt ut på CNN