Saftig bot etter flysex

Amanda Holt (37) og David Machin (40) brydde seg ikke en gang om å gå på toalettet da de ville ha sex på flyet midt over Atlanteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens medpassasjerene så den romantiske komedien «Notting Hill» i den mørke flykabinen, ble Amanda og David - som aldri hadde sett hverandre før de møttes på flyet - stadig mer intime.

Nå er de begge dømt til bøter på mellom 20 og 30.000 kroner for usømmelig oppførsel i all offentlighet.

Både medpassasjerer og kabinpersonalet forsøkte å roe ned det stadig hetere paret - til ingen nytte. Elskovsakten ble fullført, og på flyplassen i Manchester sto politiet og ventet da flyet landet.

I ettertid har forretningskvinnen Holt mistet sin svært godt betalte jobb og er fremdeles arbeidsledig, mens trebarnsfaren Machin ble nedgradert og tjener 130.000 kroner mindre i året på grunn av affæren.

Under rettssaken er det kommet fram at en eldre kvinne som satt foran paret, oppdaget at noe merkelig skjedde bak henne på rad ni i business-klasse-delen av flykabinen.

Da hun snudde seg for å se hva det var, så hun bare Amanda Holts føtter. Holt var på dette tidspunktet bare ikledd undertøy og laget «underlige mjauelyder», mens Machin hadde buksene nede.

Verken Machin eller Holt har tidligere vært innblandet i skandaler av noe slag. Både Holts ektefelle Steven og Machins kone Judith var til stede i rettslokalene da dommen ble avsagt. Begge parene holder sammen fortsatt.

David Machin og Amanda Holt er fortsatt gift på hver sin kant, til tross for fly-eventyret over Atlanteren.