Fyllebråk:

Saftig bot etter fyllespøk

En transperson må punge ut etter barbråk.

BARBRÅK: Gjestene ved Caerphilly Cwitch ante fred og ingen fare. Plutselig fikk en av dem en kunstig penis i pilsen. Foto: Google
BARBRÅK: Gjestene ved Caerphilly Cwitch ante fred og ingen fare. Plutselig fikk en av dem en kunstig penis i pilsen. Foto: Google Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En transmann i 30-åra er dømt til å betale en saftig bot etter å ha forårsaket litt av et opptrinn ved en bar i Wales.

Falskt kjønnsorgan

Det var relativt stille i baren Caerphilly Cwtch, forteller aktor Miquelle Groves til retten. Det skriver lokalavisa South Wales Argus.

- Han kom inn og avdekket en penisprotese. Den tiltalte puttet det falske kjønnsorganet ned i en persons drikke, sier hun ifølge avisa.

Ifølge den britiske avisa The Telegraph skal 30-åringen ha puttet penisprotesen sin ned i en av bargjestenes pilsglass.

Overvåkingsbilder fra stedet skal vise at enkelte av gjestene ble opprørte, og at mannen ble bedt om å forlate stedet, skriver lokalavisa.

Ifølge påtalemyndigheten ble 30-åringen svært aggressiv, og kastet ei glassflaske mot en enarmet banditt som sto på stedet.

Glasset på spillautomaten skal ha blitt knust i småbiter.

- En fyllespøk

30-åringen skal ha forårsaket skader til en verdi av 400 pund, som tilsvarer nesten 4900 norske kroner.

PENIS-SPRØYTE: Her viser Morten Marius Skau, som er lam fra brystet og ned, fram sprøytene han bruker for å få ereksjon. Video: Insider / Discovery Vis mer

Den unge mannen har sagt seg skyldig i både hærverk og ordensforstyrrelse. Hendelsen skjedde mens han sonet en 12 måneders lang samfunnsstraff.

- Dette var en fyllespøk som endte med at han ble bedt om å forlate området. De fleste ler av det som skjedde, men noen ble fornærmet, sier 30-åringens forsvarer Ed Mitchard.

Må punge ut

Forsvareren hevder videre at 30-åringen ble dyttet av de ansatte ved baren, og legger til at tiltalte har opplevd traumer i livet sitt.

30-åringen må betale en sum tilsvarende om lag 1500 norske kroner for skadeverket, samt nesten 1000 norske kroner for ordensforstyrrelsen.

I tillegg må han ut med kompensasjon for den ødelagte spillautomaten, samt utgifter for rettssaken og erstatning for ofrene.

Til sammen må han betale drøye 9300 norske kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer