ØDELA HYTTA: Mens Wencke (68) og Roger Waage (70) var på ferie i Spania, har nabo Arne Vigeland benyttet seg av det han mener er hans rett, og fjernet den delen av hytten som han mener står inne på hans tomt på Nesøya utenfor Oslo. Her er arbeidere innleid av Arne Vigerland i gang med å rive deler av bygget. Foto: ANNE HELLE BERG KARLSEN
ØDELA HYTTA: Mens Wencke (68) og Roger Waage (70) var på ferie i Spania, har nabo Arne Vigeland benyttet seg av det han mener er hans rett, og fjernet den delen av hytten som han mener står inne på hans tomt på Nesøya utenfor Oslo. Her er arbeidere innleid av Arne Vigerland i gang med å rive deler av bygget. Foto: ANNE HELLE BERG KARLSENVis mer

Sagde huset i to mens naboen var på ferie

Trær, hekker og byggesaker setter sinnene i kok over hele landet. Denne hytta ble delt i to av naboen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet:) Nabokrangelen i ett av norges mest atraktive boligområder, endte med at et hus ble delt i to i helga. Mens naboene var på ferie, tok mangemilionæren Arne Vigeland (40) sagen fatt.

Hytta, som var på 50 kvadratmeter, er rasert etter at nabo Arne Vigeland (40) fjernet de tolv kvadratmeterne som lå over på hans side av tomtegrensa, under det som i lengre tid har vært en bitter nabokonflikt på Nesøya i Asker.

Mens Wencke (68) og Roger Waage (70) var på ferie i Spania, benyttet Vigeland benyttet seg av det han mener er hans rett. Lørdag fjernet han, og med hjelp av håndverkere, den delen av hytta som han mener står inne på hans tomt.

- Aldri vært noe problem

- Hytta har stått der siden 1947, og det har aldri vært noe problem. Det som nå har skjedd er bare helt absurd, sier en oppgitt og fortvilet datter i huset, Heidi Waage. Sammen med søstra Monika Waage Hodne og noen venner er de på  foreldrenes tomt for å se hva naboen har utrettet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

 • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
 • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
 • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
 • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
 • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
 • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
 • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
 • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
 • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn