- Saken har ødelagt meg

Men Christoffers biologiske far vil følge rettssakene om hans sønns død helt til den er ferdig.

VIL VÆRE TIL STEDE I RETTEN: Christoffers biologiske far følger rettssaken. Foto: Sigrid Moe / Dagbladet
VIL VÆRE TIL STEDE I RETTEN: Christoffers biologiske far følger rettssaken. Foto: Sigrid Moe / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åtte år etter at Christoffer Gjerstad Kihle (8) ble funnet livløs i senga si, med papir stappet opp i nesa og inn i munnen, pågår den fjerde rettsrunden som angår hans død.

Christoffers stefar, hadde to runder, som endte med at han ble dømt til åtte år i fengsel for å ha forårsaket åtteåringens død. Christoffers mor er nå inne i sin andre rettsrunde. Hun ble i tingretten dømt, og det er ankesaken som nå går i Agder lagmannsrett.

- Tungt Familien til Christoffer har vært i media og fortalt sine historier flere ganger, men en person har holdt tilbake, selv om han har vært i retten så mye han har maktet i disse fire rundene.

- Det er veldig tungt å følge saken, sier han til Dagbladet.

Christoffers biologiske far satt i på mandag gråtkvalt i vitneboksen og fortalte om forholdet til sin ekskone og døde sønn.

- Denne saken har ødelagt meg, men jeg vil være her, sier han til Dagbladet. - Blir tussete Han forteller at han har bestemt seg for å være i rettssalen, fordi at han vil få med seg alt.

- Jeg blir uansett helt tussete av å gå hjemme, sier han. Han møtte Christoffers mor da han var seint i tenåra, og de var sammen i ti år før de skilte lag i 1999. Da de ble skilt var Christoffer tre år gammel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.