Saksøker BMW etter to års ereksjon

Mannen hevder motorsykkelsetet ga han ereksjon som varte i to år.

SAKSØKES: BMW saksøkes av mannen som hevder motorsykkelsetet ga han ereksjon som varte i to år. Dette skal ha gitt han emosjonelle og mentale problemer. Mannen mistet også evnen til å utføre seksualle handlinger. Foto: Wikimedia
SAKSØKES: BMW saksøkes av mannen som hevder motorsykkelsetet ga han ereksjon som varte i to år. Dette skal ha gitt han emosjonelle og mentale problemer. Mannen mistet også evnen til å utføre seksualle handlinger. Foto: WikimediaVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen som nå har gått til søksmål mot BWM, hevder han fikk ereksjon av å sitte på motorsykkelsetet, og at dette varte i nesten to år.

De fleste reklamer for medisiner mot erektil dysfunksjon poengterer at hvis ereksjonen vedvarer i fire måneder eller lengre, bør man oppsøke lege.

Etter 20 måneder gikk Henry Wolf til advokaten istedenfor legen. Her hevdet han at setet på BMW-motorsykkelen ga han ereksjon som varte i to år, melder San Fransisco Chronicle.

Mentale problemer I artikkelen står det at Wolf la inn søksmålet mot BMW North America og Corbin-Pacific, hvor han påstår at setet på BMW-motorsykkelen fra 1993, ga han en ereksjon han ikke ble kvitt. Dette skal ha gitt mannen mentale og emosjonelle problemer.

- Wolf har opplevd vedvarende problemer etter turene på motorsykkelen, skriver advokat Vernon Bradley i søksmålet.

- Han er nå uskikket til å være delaktig i seksuelle aktiviteter, som gir han mentale og emosjonelle problemer.

Ifølge USA Today ønsker nå Wolf kompensasjon for tapt arbeidsinntekt, lege og - medisinutgifter, samt emosjonelt stress og generelle skader.

Ingen bevis All About Bikes-bloggen skriver at det har vært flere eksempler på erektil dysfunksjon av motorsykkelseter, men at denne saken er den første i sitt slag som har gitt motsatt effekt.

- Det finnes ingen vitenskapelige bevis som støtter Wolfs påstand. Faktisk så viser de fleste bevis at det å sitte på et motorsykkelsete kan føre til mistende evne til å utføre seksuelle handlinger, sier doktor Michael Luth i et radiointervju.