Saksøker Clinton og Pentagon

Linda Tripp, kvinnen som langt på vei har skylda for at hele verden fikk vite om Bill Clintons forhold til Monica Lewinsky, saksøker nå det Hvite Hus og Pentagon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun er blitt kalt en verdens verste venninne, Linda Tripp. Hun tok opp fortolige samtaler med Monica Lewinsky og sørget dermed for at hele verden fikk vite om Bill Clintons spesielle hang til sigarer og lemfeldige omgang med sannheten.

I ettertid er hun levnet lite ære og heder for sin innsats i spesialetterforsker Kenneth Starrs korstog mot den amerikanske presidenten. Nå saksøker hun det Hvite Hus og arbeidsgiveren forsvarsdepartementet.

Føler seg uthengt

I opprullingen av Bill Clinton-skandalen brukte alle parter alle midler. Tripp føler at hennes privatliv ble krenket da fortrolig informasjon om henne ble offentliggjort. I søksmålet heter det at at lekkasjene hadde til hensikt å sverte henne.

Av informasjonen som kom ut under Monica-gate var Linda Tripps ungdomssynder. Hun ble blant annet anklaget for å ha stjålet 263 dollar i kontanter og en klokke til 600 dollar. Hun ble aldri tiltalt for tyveriet. Linda Tripp er en av mange som saksøker Clinton-administrasjonen for overtramp i forbindelse med riksrettsaken mot Clinton.

VENNINNE FRA HELVETE: Det er lenge siden det var like varmt mellom Linda Trip (t.v) og Monica Lewinsky.