Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Saksøker London-pub for 51 millioner kroner etter at hun snublet og brakk håndleddet

Mener bruddet har ødelagt karrieren hennes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Under et besøk til den fasjonable øl- og spisestedet The Westbourne i Notting Hill i London i 2009, snublet 43 år gamle Carmen Mazo i et tau.

Hun falt og brakk venstre håndledd. Det har lagt en skikkelig demper for det hun mener var en lukrativ karriere, og har etterlatt henne med «usynlige arr» og post-traumatisk gikt, ifølge britiske The Guardian.

Nå saksøker hun spisestedet for 4,2 millioner britiske pund, om lag 51 millioner kroner, for å ha satt en effektiv stopper for hennes karriere, skriver avisa.

Fikk 1,9 mill. i 2013 Mazo, HR-konsulent, hevder at hun ville ha tjent 700 pund, 8510 norske kroner, daglig hvis ikke det hadde vært for ulykken og har tidligere gått til sak mot restauranten.

I 2013 vant hun faktisk fram med søksmålet og ble tildelt 157 871 pund, 1,9 millioner norske kroner, av en domstol i London etter at øl- og spsisestedet innrømmet at de hadde en viss form for ansvar for ulykken.

- Måtte slutte i jobben Nå anker hun altså erstatningsutmålingen, og mener hun har krav på ytterligere 49 millioner kroner.

- Det faktum at jeg har fått et stort arr på håndleddet mitt, som i øynene til en usympatisk observatør ser ut som om jeg er tilbøyelig for selvskading, er veldig ubehagelig for meg, sier Mazo, ifølge The Guardian.

Etter ulykken i 2009, tok det mange måneder før Mazo var tilbake i arbeid. Tre år senere, ga hun seg. Hun forklarte i retten at ulykken har ført til at hun nå må omskolere seg og begynne på bunnen av en ny karrierestige.

Saken til Mazo skal nå gjennomgås av tre erfarne dommere. Så vil tiden vise om hun når fram med anken.