Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Saksøkt av foreldrene. Nå tvinges Michael (30) til å flytte hjemmefra

Foreldrene har saksøkt sin 30 år gamle sønn for å få ham til å flytte ut av barndomshjemmet.

MÅ FLYTTE HJEMMEFRA: 30 år gamle Michael Rotondo er dømt til å flytte hjemmefra. Saken kom for retten etter at foreldrene Christina og Mark Rotondo i flere måneder skal ha forsøkt å få sønnen til å flytte ut. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå er Michael Rotondo dømt til å flytte hjemmefra - bokstavelig talt.

En dommer i delstaten New York har nemlig bedt mannen flytte ut av foreldrenes hjem etter en kortere rettsprosess.

Dommer kalte sønnens krav «vanvittig»

Høringen foregikk tirsdag, da høyesterettsdommer Donald Greenwood beordret Rotondo til å flytte ut.

Dommeren forsøkte først å overtale Rotondo til å flytte ut på egenhånd. 30-åringen, som selv førte saken for retten, mente imidlertid at han hadde rett til å bo i familiens hus i ytterligere seks måneder.

Ifølge BBC betaler mannen ikke husleie, og hjelper heller ikke til i husholdningen. Han har dessuten ignorert foreldrenes tilbud om penger for å få ham ut av huset.

Dommeren mente Rotondos ønske var «vanvittig», og gikk ikke med på kravet. Istedet ga han Rotondo en utkastelsesordre.

Ifølge NBC New York har 30-åringen planer om å anke.

Foreldrene: - Du er herved kastet ut

Saken kom for retten etter at foreldrene Christina og Mark Rotondo i flere måneder skal ha forsøkt å be Michael om å flytte ut. Ifølge The Guardian skrev faren et brev til ham i februar hvor det sto at de kom til å gjøre hva som helst for at han skulle dra.

- Michael, etter en diskusjon med din mor, har vi bestemt at du må forlate dette huset umiddelbart. Du har 14 dager på deg. Du vil ikke få lov til å komme tilbake, og vi kommer til å gjøre alt som er nødvendig for at det skjer, heter det i brevet.

Kort tid etter skal sønnen ha mottatt enda et brev.

- Michael Joseph Rotondo, du er herved kastet ut, står det der.

Ble bedt om å ta saken til høyesterett

Etter at heller ikke det gjorde utslag, forsøkte foreldrene å betale sønnen for at han skulle dra. De ga ham 1100 dollar for at han skulle finne et sted å dra.

NEKTET Å FLYTTE: Michael Rotondo slo seg fullstendig vrang da foreldrene ba ham flytte ut.
NEKTET Å FLYTTE: Michael Rotondo slo seg fullstendig vrang da foreldrene ba ham flytte ut. Vis mer

- Det finnes jobber også for de med din dårlige arbeidshistorikk. Finn deg en - du må jobbe!, står det ifølge The Guardian.

Da heller ikke det fikk sønnen til å stå på egne bein, gikk foreldrene til den lokale byretten for å kaste sønnen ut på juridisk vis. De ble bedt om å ta saken til høyesterett. Paret gjorde som de fikk beskjed om, og dommeren hørte altså saken tirsdag denne uka.

Til tross for utkastelsen, skal Rotondo tilsynelatende ha vært fornøyd med oppmerksomheten saken har gitt ham. Blant annet ga han intervjuer til flere journalister utenfor rettssalen.

Han skal ha vært klar på at han hadde et eget soverom i huset, og at han vasket klærne sine selv. Han hevdet også at han hadde et eget firma, men ønsket ikke å kommentere videre på det.

- Mitt firma er mitt firma, var kommentaren han ga da han fikk flere spørsmål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media