Drapssak:

Samantha (21) drept: - Avskyelig og ondsinnet

Samantha Josephson (21) ble drept i 2019 da hun satte seg i en bil hun trodde var i Uber-tjeneste.

OFFER: Samantha Josephson ble i 2019 drept etter å ha satt seg i en bil hun trodde var Uber-turen hennes hjem. Foto: Gofundme
OFFER: Samantha Josephson ble i 2019 drept etter å ha satt seg i en bil hun trodde var Uber-turen hennes hjem. Foto: Gofundme Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Samantha Josephson var offer for avskyelige, grusomme og ondsinnede handlinger, sa aktoratet under rettssaken mot den tiltalte mannen tirsdag. Dette skriver People.com.

Den 21 år gamle studenten Samantha Josephson fra New Jersey ble i 2019 drept etter å ha satt seg i en bil hun trodde var i Uber-tjeneste.

Josephson (21) ble sist observert 29. mars 2019, på en bar i Columbia i Sør-Carolina. Hun ble seinere funnet død av jegere i et avsidesliggende område i Claredon County - litt over 100 kilometer unna der politiet tror at hun har gått inn i en svart Chevy Impala, hvor tiltalte (27) satt i førersetet.

Mange knivstikk

Under åpningsprosedyren i rettssaken mot den tiltalte mannen tirsdag, sa politiadvokat Byron Gipson at påtalemyndigheten har sporingsdata som plasserer Josephson og tiltalte sammen i bilen.

Påtalemyndigheten har også en «spiss gjenstand» som knyttes til mannen, som lager kutt som matcher dem som ble funnet på Josephson.

Josephson ble knivstukket flere ganger - både gjennom føttene, over hele overkroppen, i ansiktet, nakken og hendene, ifølge Gipson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer