Coronadødsfall i Nord-Irland:

Samantha (35) døde med corona etter fødsel

Da Samantha Willis kjempet for livet, fødte hun en datter. To uker seinere døde den uvaksinerte mora med corona.

VAKSINEBØNN: Samantha Willis (35) fra Nord-Irland døde fredag etter å ha kjempet med corona i 16 dager. På sykehuset fødte hun sitt fjerde barn. Da Willis døde hadde hun ikke blitt vaksinert, og nå bønnfaller ektemannen folk å ta vaksina. Foto: Privat/ Facebook
VAKSINEBØNN: Samantha Willis (35) fra Nord-Irland døde fredag etter å ha kjempet med corona i 16 dager. På sykehuset fødte hun sitt fjerde barn. Da Willis døde hadde hun ikke blitt vaksinert, og nå bønnfaller ektemannen folk å ta vaksina. Foto: Privat/ Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En uvaksinert mor døde med covid-19 kort tid etter hun hadde født en datter hun aldri fikk muligheten til å møte.

Samantha Willis (35) døde fredag på intensivavdelingen på Altnagelvin Hospital i byen Londonderry i Nord-Irland, etter å ha kjempet en 16 dager lang kamp mot corona.

Det skriver ektemannen hennes, Josh Willis, i et innlegg på Facebook, der han deler detaljer om både fødselen og konas kamp mot sykdommen. I tillegg kommer han med en bønn om at alle tar vaksinen, ifølge Irish Independent.

- Jeg trodde aldri at jeg kom til å skrive noe som dette før om mange år. Dette har vært den verste dagen i mitt liv. Jeg har mistet mitt livs kjærlighet Samantha til covid-19, skiver Josh på Facebook.

Døde etter fødsel

Videre skriver han at både han, moren til Samantha og parets tre eldre barn var ved hennes side da hun sovnet inn. Ifølge ektemannen skal hun ikke ha hatt smerter da hun døde.

Mens Samantha lå på sykehuset og kjempet for å overleve corona, fødte hun en liten datter. Josh skriver at moren aldri fikk mulighet til å møte dattera, eller å holde henne i sine armer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer