Samantha (5) ble kidnappet og drept

«Rop på mamma», hylte fem år gamle Samantha Runnion livredd, da den fremmede mannen dro henne inn i bilen mandag kveld. Hun ble kidnappet foran øynene på bestevenninna. I dag ble Samantha funnet drept åtte mil unna hjemmet i California.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

130 politifolk og 30 FBI-agenter har lett febrilsk etter den fem år gamle jenta, etter at hun ble kidnappet bare noen meter fra hjemmet sitt i Stanton i California. Samantha var ute og lekte en gjettelek med bestevenninna Sarah Ahn, da kidnapperen tok en U-sving, og kjørte bort til dem i en lysegrønn bil med to dører.

Kidnapperen fortalte at han trengte hjelp til å finne hunden sin, og klarte dermed å lure Samantha bort til en parkert bil. Hun ble kastet inn i bilen foran øynene på den jevngamle venninna.

Venninna har forklart at Samantha sparket og ropte «Rop på mamma», før kidnapperen forsvant med henne. Sarah Ahn varslet de første voksne hun traff, og jakten på kidnapperen ble satt i gang øyeblikkelig.

- Nå gråter jeg fordi jeg savner venninna mi, sier Sarah Ahn til FOXNews.

I dag ble et jentelik funnet åtte mil øst for Stanton.

- Det er nok likheter ved Samantha og barnet som ble funnet drept, til at vi mener det er Samantha, sier politisjef Mike Carona.

Politiet har så langt mottatt flere hundre tips om kidnapperen.

- Jeg er sikker på at vi kommer til å ta ham, sier politisjef Mike Carona.

SØRGER: Samanthas mor, Erin Runnion viste i går fram bilder av datteren, i håp om at noen skulle gjenkjenne henne og slå alarm. I dag fikk hun beskjed om at datteren etter alt å dømme er funnet drept.