Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Samarbeidet tåler litt storm

Avviser at Sp har opptrådt rotete.

AVISER ROT: Senterpartiets parlamentariske leder, Trygve Slagsvold Vedum (t.v.), avviser kritikken far Ap-sekretær Raymond Johansen for rotete og uryddig opptreden i bioavgiftsaken. Foto: SCANPIX
AVISER ROT: Senterpartiets parlamentariske leder, Trygve Slagsvold Vedum (t.v.), avviser kritikken far Ap-sekretær Raymond Johansen for rotete og uryddig opptreden i bioavgiftsaken. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Senterpartiets parlamentariske leder, Trygve Slagsvold Vedum, avviser kritikken far Ap-sekretær Raymond Johansen for rotete og uryddig opptreden i bioavgiftsaken.

Ny runde
- Det er hans frie valg å si det han sier, men vi i Sp har ment det samme hele tiden. Da stortingsgruppa vår mente vi kunne ta en ny runde, gjorde vi det. Så ble det den løsningen det ble. Vi fikk i alle fall lagt inn 40 millioner kroner mer tilmiljøteknologi og øremerking til bioenergiutvikling, sier Vedum til Dagbladet.

Spontant

- Johansen mener det skapes et kaotisk inntrykk av regjeringen når statsråder sier ulike ting. Hva synes du om svaret fra samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa i Stortingets spørretime?

Stormer litt
- Spørretimen er jo spontan. Man svarer så godt man kan, og det kan jo hende man sier noe som kan tolkes ulikt uten at det  er grunn til å legge noe mer i det. Det stormer litt nå, og det har vært en del oppslag de siste dagene, men det tåler samarbeidet, sier Vedum.

Ikke rabalder
Han avviser at lederne i Sp og SV er innkalt til noe rabaldermøte hos statsmininster Jens Stoltenberg.
- De snakker sammen med jevne mellomrom, sier Vedum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media