Samba i senga

Fotballikonet Pelé (63) kommer til Norge for å stive opp impotente norske menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Viagra-produsenten Pfizer går nye veier for å få rundt 200000 nordmenn som sliter med potensen, til å reise seg. Legemiddelgiganten har nemlig hyrt den brasilianske fotballguruen Pelé til å snakke for seg. I januar kommer han til Oslo til firmaets årlige legekonferanse.

Blås liv

- Jeg kommer for å nå ut til alle norske menn som vil blåse liv i kjærlighetslivet sitt igjen, skriver Pelé i en mail til Dagbladet.

Seksbarnsfaren vil ikke si noe om egne drifter. Engasjementet skyldes at impotens er blitt et så stort og tabubelagt problem.

- Over 140 millioner menn verden over sliter med potensen. Jeg ønsker å hjelpe dem, fortelle at de ikke er alene, og at de ikke trenger å være flaue. De må ikke la problemet ta det beste fra dem. De må tørre å ta det opp med legen sin. Det ville jeg ha gjort, sier Pelé.

Klekkelig betalt

63-åringen er av tidenes fremste på gressmatta. Han spilte i sitt første VM som 17-åring, og ble verdensmester for Brasil tre ganger. Totalt scoret han 1282 mål før han la opp i 1974.

- Vi er så stolte av å få ham til Norge, sier direktør for samfunnskontakt i Pfizer, Grethe Aasved.

Pfizer legger ikke skjul på at Pelé får klekkelig betalt

- Jeg er så glad for at menn over hele verden lytter til mitt budskap om viktigheten av å ha et sunt kjærlighetsliv. Målet mitt er at ti av ti menn skal tørre å ta opp potensproblemene med legen sin, skriver Pelé i mailen.

OPP!: Pelé kommer til Norge for å hjelpe impotente norske menn få den opp.