Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Samboer (25) dømt for drap på Alexandra (21)

Fikk 13,5 års fengsel.

DREPT: 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt i Rygge ble funnet drept i en hytte på Sørbølfjellet i Flå. Foto: Privat / NTB scanpix
DREPT: 21 år gamle Alexandra Therese Nilssen fra Ekholt i Rygge ble funnet drept i en hytte på Sørbølfjellet i Flå. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): TV 2 melder i dag at samboeren til Alexandra Nilssen er dømt til 13,5 års fengsel. Dette er et halvt år strengere enn aktors påstand. Mannen må også betale erstatning til Alexandras foreldre.

Nilssen ble funnet drept den 18. juli 2017 på ei hytte i Flå. 21-åringen døde etter å ha blitt knivstukket 21 ganger.

Påtalemyndigheten mener at motivet for drapet var at Alexandra ønsket å gå fra samboeren, skriver TV2. Dette nektet tiltalte for i retten.

- Min klient er overrasket over at retten ikke har lagt større vekt på hans vilje til samarbeid, blant annet ved å samtykke til fengsling, sier 25-åringens forsvarer, advokat Sindre Løvgaard til TV 2.

Mannen har i retten sagt at han ikke husker drapet, men at han kom til seg selv etterpå, satte seg i bilen og kjørte vekk fra stedet.

25-åringen endte deretter i en trafikkulykke på Riksvei 7 i Hallingdal.

Da nødetatene kom til stedet for å hjelpe til, fortalte mannen at han hadde drept samboeren sin på ei hytte på Sørbølfjellet i Flå.

Det er ikke klart om 25-åringen vil anke dommen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling