Samboeren jaget kikker

ARENDAL (Dagbladet): Flere ganger har Arendals-jenta Siv Olsen vært plaget av kikkere utenfor leiligheten i Solåsen. Ved en anledning var samboeren Karl Anders Sørensen (28) hjemme og fikk kjeppjaget kikkeren vekk fra eiendommen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg så bare hælene på ham da han løp ned bakken og ble borte, sier Karl Anders til Dagbladet.

- Siv hadde flere ganger fortalt meg at hun hadde oppdaget kikkere på utsiden av leiligheten; det skal ha skjedd ved minst to anledninger i sommer, forklarer han. Hva som er årsaken til at samboeren Siv Olsen nå er savnet, aner han ikke.

Grubler

- Jeg har grublet og tenkt igjennom de fleste muligheter, men jeg får ingen av teoriene til å stemme med hvordan det så ut i huset da jeg kom hjem mandag ettermiddag. Jeg tror ikke noe på at hun har forsvunnet av egen fri vilje. Hun har ikke gitt uttrykk for misnøye og har vært i godt humør den siste tida, sier samboeren til Dagbladet.

Familiene har deltatt i leteaksjonen etter at Siv forsvant sporløst. Sammen med frivillige har de lett i skogen og på vannene i nærområdet.

Karl Anders lever i håpet om at Siv har det bra. Nå ber han om livstegn fra kjæresten eller tips som kan hjelpe politiet i å oppklare gåten.

Må ha svar

- Uansett hva som har skjedd, må jeg ha et svar. Uvissheten er det verste, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer