Samboeren jaget kikker

ARENDAL (Dagbladet): Flere ganger har Arendals-jenta Siv Olsen vært plaget av kikkere utenfor leiligheten i Solåsen. Ved en anledning var samboeren Karl Anders Sørensen (28) hjemme og fikk kjeppjaget kikkeren vekk fra eiendommen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg så bare hælene på ham da han løp ned bakken og ble borte, sier Karl Anders til Dagbladet.

- Siv hadde flere ganger fortalt meg at hun hadde oppdaget kikkere på utsiden av leiligheten; det skal ha skjedd ved minst to anledninger i sommer, forklarer han.
Hva som er årsaken til at samboeren Siv Olsen nå er savnet, aner han ikke.

Grubler

- Jeg har grublet og tenkt igjennom de fleste muligheter, men jeg får ingen av teoriene til å stemme med hvordan det så ut i huset da jeg kom hjem mandag ettermiddag. Jeg tror ikke noe på at hun har forsvunnet av egen fri vilje. Hun har ikke gitt uttrykk for misnøye og har vært i godt humør den siste tida, sier samboeren til Dagbladet.

Familiene har deltatt i leteaksjonen etter at Siv forsvant sporløst. Sammen med frivillige har de lett i skogen og på vannene i nærområdet.

Karl Anders lever i håpet om at Siv har det bra. Nå ber han om livstegn fra kjæresten eller tips som kan hjelpe politiet i å oppklare gåten.

Må ha svar

- Uansett hva som har skjedd, må jeg ha et svar. Uvissheten er det verste, sier han.

Karl Anders Sørensen mener noe må ha skjedd.

- Alt tyder på at hun enten har forlatt leiligheten veldig brått, eller at hun bare skulle ut en snartur og at noe da har tilstøtt henne.

De to har bodd sammen i to og et halvt år.

- Jeg kjenner henne veldig godt. Jeg ville ha merket det hvis noe var galt, hvis hun var deprimert og utenfor. Hun var det stikk motsatte; livsglad og i godt humør, sier samboeren.