Samboeren om tafseskandalen

Peter Lundgrens samboer, Helena, uttalte seg om tafseskandalen for første gang søndag kveld.

TAFSESKANDALE: Etter en uke med utallige artikler i svenske medier, uttaler Peter Lundgrens samboer seg om tafseskandalen. Foto: Foto: Stina Stjernkvist / TT / NTB Scanpix
TAFSESKANDALE: Etter en uke med utallige artikler i svenske medier, uttaler Peter Lundgrens samboer seg om tafseskandalen. Foto: Foto: Stina Stjernkvist / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka har svenske medier rapportert iherdig om Sverigedemokraternas (SD) tafseskandale.

Partitopp Peter Lundgren har innrømmet å ha tatt en kvinnelig partifelle på brystene under et partiarrangement for over ett år siden, og den kvinnelige partifellen har hevdet at hun ble holdt fast.

- Jeg tok nok henne på brystene da vi satt der. Vi var ganske fulle den kvelden, og hun tok hendene mine unna, uttalte Lundgren til Expressen.

Etterforskes

Det spesielle med saken har vært at den fornærmede kvinnen har bedyret at hun og Lundgren har snakket ut om hendelsen, og anser den for å være ute av verden. Dette formidlet hun i en pressemelding som ble sendt ut av Sverigedemokraterna, samt en video som ble delt av partiet.

Likevel har Peter Lundgren blitt anmeldt for seksuelt krenkende atferd, og svensk politi har nå åpnet en innledende etterforskning av forholdet.

Har tillit

Søndag kveld uttaler Lundgrens samboer seg for første gang om den mye omtalte hendelsen.

- Jeg vet at jeg kan stole ett hundre prosent på mannen min. Jeg har syntes mest synd på ham og kvinnen som ble uthengt i media.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer