Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Samboerpar funnet døde

Politiet etterforsker saken som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge lokalavisa Romerikes Blad ble samboerparet funnet døde i bolighuset sitt nord for Dal ved Eidsvoll. Politiet visste sent i går kveld ikke noe om hva som hadde skjedd med de to. Kvinnen var 50 år gammel og samboeren 61 år.

Venter på obdusjonen

Paret er sendt til obduksjon for å få klarhet i om dødsfallene kan ha naturlige årsaker, eller om de to har vært utsatt for noe kriminelt.

- Det er ikke noe nytt i saken i morgentimene. De pårørende er varslet, sier politiførstebetjent Karl Vidar Solberg til Dagbladet.no.

- Vi avventer obduksjonsrapporten. Det er spesielt når to stykker blir funnet døde, og vi holder alle muligheter åpne, sier han. Resultatet av obduksjonene kan foreligge i kveld.

Etterforskerne gjennomfører en rundspørring i bygda der de to bodde og innhenter helseopplysninger fra fastlegen. Ifølge Solberg er de to ikke kjent av politiet fra før.

- De har ikke hatt noen konflikt som har innbefattet politiet her. Det er heller ikke noe som tyder på noen konflikt med omverdenen, sier politiførstebetjenten.

- Leter dere etter noen gjerningsperson?

- Per i dag gjør vi ikke dét. Men vi kan ikke låse oss opp mot noe, det kan være så mye, sier Solberg.

Funnet av offentlig ansatt

De to ble funnet døde av en offentlig ansatt som kom til huset deres, skriver Romerikes Blad. Personen kom til huset ved 12-tida i går og varslet politiet. Denne personen er avhørt av politiet. Politiet vil ikke si noe om hva slags ærend vedkommende hadde hos de avdøde eller hvilken etat vedkommende tilhører.

Det er uklart hvor lenge paret har vært døde, men det dreier seg neppe om mer enn noen dager. Politet vil ikke opplyse hvor i huset de to lå eller hvordan det så ut på funnstedet.

Politiet på Romerike har foreløpig ikke bedt om bistand fra Kripos.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media