Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Samboerpar hadde sex mens de kjørte bil

Politiet la seg på hjul og fikk se litt av hvert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det finnes mange historier om uvettig oppførsel i trafikken. Ikke alle er som denne.

Natt til mandag fikk politiet i Laksevåg utenfor Bergen meldinger om at en bil som var på vei fra Loddefjord til Sotra kjørte vinglete og med varierende hastighet.

Med blålyset på la politiet seg på hjul for å få stoppet bilen. Det politipatruljen fikk se er blitt et hett samtalemne på politistasjonen, skriver lokalavisen Sydvesten.

Paret som satt i bilen holdt nemlig på med svært intime aktiviteter. Med begge seteryggene lagt helt ned fortsatte samboerparet den vinglete bilferden uten å reagere på politiets blålys.

Ønsket ikke å utbrodere

Da politiet omsider fikk stanset bilen var ikke bilføreren sen om å innrømme at lystene hadde tatt overhånd.

- Han erkjente at de hadde gjort et lite forsøk med sex i bilen. Da betjentene forsøkte å spørre mer, ønsket han ikke å utbrodere det så mye. Men det er kanskje naturlig, sier politiførstebetjent Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon til bt.no

Han sier at politiet er usikre på hvordan selve trafikkforseelsen ble utført.

- Vi har ikke forsøkt oss på noen rekonstruksjon, så vi vet ikke helt hvordan de fikk dette til, sier Salvesen til Bergens Tidende på nett.

Advarer

Politiet advarer nå folk mot å gjøre som dette samboerparet, fordi det kan få uheldige konsekvenser for andre.

- Paret konsentrerte seg om noe helt annet enn veien og trafikken, og da kan det lett gå utover andre trafikanter, sier politiførstebetjenten.

Mannen bak rattet mistet førerkortet som følge av den ville bilferden.