Samboerpar siktet for drap på kvinnens bror: 
- Regner med at politiet vil endre siktelsen

Både kvinnens samboer og bror er tidligere domfelt. 

ETTERFORSKER: Politiet får bistand av etterforskningsenheten i Kristiansand og Kripos. De gjennomfører stadig undersøkelser ved en eiendom i Åmli. Foto: Jens Holm / Stringerfoto
ETTERFORSKER: Politiet får bistand av etterforskningsenheten i Kristiansand og Kripos. De gjennomfører stadig undersøkelser ved en eiendom i Åmli. Foto: Jens Holm / Stringerfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Politiet i Aust-Agder opplyste tidligere i dag at de har satt igang etterforskning i forbindelse med det de tror er et drap i Åmli kommune.

Politiet har i flere uker etterforsket en savnetsak. Ingen meldte mannen savnet og politiet lyktes ikke å få kontakt med ham. Bilder publisert av Fædrelandsvennen viser at politiet i går gravde med gravemaskin i søket etter avdøde.

- I går gjorde vi funn av en død person i Åmli som antas å være den savnede. Det er grunn til å tro at vi står overfor et drap. Vedkommende er sendt til obduksjon og vi regner med å ha identitet i løpet av kort tid, sa politistasjonssjef Jan Sverre Krogstad på en pressekonferanse like etter klokka 12 i dag.

Søster og samboer

I går morges ble to personer pågrepet og siktet for forsettlig drap eller medvirkning til drap i forbindelse med saken.

Dagbladet erfarer at det skal være snakk om avdødes søster, som er i slutten av 40-årene, og hennes samboer, som er i slutten av 30-årene.

Politiet har de siste dagene gjennomført undersøkelser på en eiendom i Åmli, og fortsatte i dag med videre undersøkelser på stedet. Det er innført flyforbud over området i forbindelse med etterforskningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer