Samferdselsministeren på Facebook: #?denfølelsen? når «miljøpolitikere» bestiller drosje hjem fra NRK-debatt

Ketil Solvik-Olsen debatterte bilfri hverdag med MDG-topp. Så tok hun taxi fra NRK.

FACEBOOK-ANGREP: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) harsellerer med at MDG tok taxi hjem fra NRK-debatt om bilfri hverdag.
Foto: Jon Olav Nesvold
FACEBOOK-ANGREP: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) harsellerer med at MDG tok taxi hjem fra NRK-debatt om bilfri hverdag. Foto: Jon Olav Nesvold Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «#?denfølelsen? når "miljøpolitikere" bestiller drosje hjem fra NRK-debatt, hvor de ti minutt tidligere sa folk ikke trenger kjøre bil. #?LivogLære? ?#?HardtMøteMedVirkeligheten?», skriver samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) på Facebook i kveld.

Tidligere i dag var han i NRK-debatt med førstekandidat for MDG i Oslo, Lan Marie Nguyen Berg, og diskuterte både bilfrihet og E18-utbygging.

- Jeg gjorde en interessant observasjon. Etter å ha sittet og diskutert i 20 minutter og tatt til orde for at folk må reise kollektivt og slutte å kjøre bil, så tar MDGs lille delegasjon taxi hjem fra NRK. NRK ligger tross alt i nærheten av flere store transportknutepunkter i Oslo, sier Solvik-Olsen til Dagbladet.

- Verdens beste unnskyldning Samferdselsministeren snakker om liv og lære og hadde helst sett at Miljøpartiet De Grønne kjørte bysykler fra debatten.

- De hadde vel verdens beste unnskyldning for å ta taxi - at de hadde dårlig tid til neste møte, men det er jo samme unnskyldning som alle andre mennesker også har, sier statsråden.

Det har ikke lyktes Dagbladet å få MDG-debattant Lan Marie Nguyen Berg i tale. Tidligere i dag uttalte hun følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer