Samfunnets støtter på strippebar

18-25 år gamle «vertinner» på strippeklubbene har bydd dommere, politikere og politi på striptease, boblebad, privatposering i atskilte rom og massasje. Kundene betalte opp til 100 000 kroner for en kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et 50-talls politikere, fire dommere, tre politisjefer og et par tusen forretningsmenn betalte tusenvis av kroner for strippernes tjenester. Det avslører TV4 og Aftonbladet. Kredittkortbilagene til de to strippeklubbene avslører kundekretsen.

Personer som drev klubbene er nylig dømt til fengsel for skattesnyteri, og det var under granskningen av skattesvindelen av svensk økokrim tok beslag i kredittkortbilagene.

På firmaets regning

Flere av gjestene betalte med firmakort, og strippeklubbene har til og med vært behjelpelige med å skaffe kvitteringer som ser ut til å være fra andre restauranter. Dermed har det vært lettere for kundene å skjule klubbesøkene og trekke fra utgiftene som representasjon, noe som i neste omgang reduserer skatten for bedriften.

De rundt 2.000 forretningsfolkene tilhører alle typer næringsliv, det fins direktører både fra børsnoterte selskaper og småforetak. De har betalt opp til 100.000 kroner.

De rundt 50 politikerne som har besøkt klubbene kommer fra alle partier unntatt Vänsterpartiet. Ingen av dem sitter i Riksdagen. De fleste er lokalpolitikere, men noen høyt plassert. For drikke og tjenester på strippeklubbene har politikerne betalt alt fra en tusenlapp og opp til 46.000 kroner hver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer