Samfunnstopp i nye avhør hos politiet i Tromsø

Erkjenner fortsatt ikke straffskyld.

SITTER FENGSLET: Samfunnstoppen ble 11. januar fengslet for fire uker i Nord-Troms tingrett. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB Scanpix
SITTER FENGSLET: Samfunnstoppen ble 11. januar fengslet for fire uker i Nord-Troms tingrett. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet har gjennomført nye avhør av samfunnstoppen fra Troms som er siktet i en sedelighetssak. Han erkjenner fortsatt ikke straffskyld.

Politiet opplyser at de ikke har tatt stilling til om de vil be om videre varetektsfengsling, men mannens forsvarer sier til NRK at det vil de i tilfelle motsette seg.

- Vi vil ta stilling til en eventuell begjæring om forlenget varetektsfengsling tidlig torsdag, opplyser påtaleleder Elin Norgård Strand i Troms politidistrikt.

Politiet skal også ta stilling til om siktelsen skal utvides eller endres.

- Vi vurderer også om flere skal få status som fornærmet i saken, sier hun.

Den siktede mannen ble pågrepet 3. januar i år og har siden vært varetektsfengslet.

Ifølge Nordlys har politiet besluttet å avklausulere en del av dokumentene i saken, slik at siktede nå for første gang har fått innsyn i deler av siktelsen.

Han er siktet i to uavhengige saker for å ha skaffet seg seksuell omgang ved misbruk av stilling, avhengighetsforhold eller tillitsforhold.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer