Samfunnstopp siktet i sedelighetssak

Varetektsfengslet i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En profilert samfunnstopp fra Nord-Norge er varetektsfengslet, siktet for sedelighetslovbrudd.

Politistasjonssjef Anita Hermandsen i Tromsø bekrefter saken overfor Dagbladet.​Mannen ble ifølge politiet varetektsfengslet allerede i går, men det er først i dag saken er blitt kjent via lokale medier.

Taus

Det var Nordlys som først meldte om siktelsen.

- Det er en mann fra Troms som er siktet, og utover det ønsker vi ikke å utdype eller forklare noe mer. Vi er helt i startfasen av etterforskningen, og derfor er det veldig sårbart akkurat nå, sier Hermandsen.

Hun vil ikke si konkret hva mannen er anklages for, men opplyser at han er siktet etter bestemmelsene den gamle straffelovens §224, første ledd bokstav A, og den nye straffelovens §295 bokstav A.

- Vi kan bekrefte at vi etterforsker en sak etter de straffebudene som omtales i lokale medier, og at en mann er siktet. Av hensyn til den videre etterforskningen kan vi på nåværende tidspunkt ikke si noe mer om saken, sier Hermandsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer