Samler unge utvalgte på Mille-Maries gods

Kjente samfunnstopper stiller opp på lukket arrangement.

NEST STØRST: Mille-Marie Treschows gods Fritzøehus i Larvik er Norges nest største privatbolig med sine 96 rom fordelt på 2555 kvm. Bare Slottet er større. Foto: Per Flåthe / Dagbladet
NEST STØRST: Mille-Marie Treschows gods Fritzøehus i Larvik er Norges nest største privatbolig med sine 96 rom fordelt på 2555 kvm. Bare Slottet er større. Foto: Per Flåthe / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Foredragsholdere fra politikk, næringsliv og kultur-Norge er hentet inn for å øke kunnskapen til en eksklusiv gruppe unge utvalgte.Navnene hemmeligholdes på de 75 påmeldte som deltar under symposiet Kontra på spahotellet Farris Bad og på Mille-Marie Treschows gods Fritzøehus i Larvik i helgen.

Invitasjonene Initiativtakerne til arrangementet er Martinius Skaugen og Christoffer Braathen, sønner av reder Bryn Skaugen og OSO-gründer Chris Reidar Frölich-Braathen, samt Mikkel Dobloug, som har opparbeidet Peer Gynt-gården på Vinstra, og doktorgradsstipendiat Erling Christiansen ved UiO.- Invitasjonene er sendt ut til utvalgte unge mennesker, opplyser Christoffer Braathen til Dagbladet.

Formidle livserfaring «Kontras deltagere er utvalgt basert på posisjon og kapasitet innen forvaltning, entreprenørskap og akademisk utvikling. Antall inviterte er sterkt begrenset», heter det i den eksklusive invitasjonen. Prislappen er 8500 kr som inkluderer spa, overnatting og måltider. - De 75 som har meldt seg på er i hovedsak i alderen 22 til 35 år. Under symposiet vil de møte voksne mennesker som vil formidle sin yrkes- og livserfaring. Arrangementet er privat og deltakerlista vil ikke bli offentliggjort, forteller Braathen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer