Sammantha (29) låste sin ti år gamle kusine inn i en liten kasse, og drepte henne. Nå er hun dømt til døden

Straffet jenta for å ha forsynt seg med en pinneis.

DØDSDØMT: Sammantha Allen ble i går dømt til døden for drapet på sin ti år gamle kusine. Ektemannen hennes er også siktet i saken. Foto: Phoenix Police Department/Handout via REUTERS / NTB Scanpix
DØDSDØMT: Sammantha Allen ble i går dømt til døden for drapet på sin ti år gamle kusine. Ektemannen hennes er også siktet i saken. Foto: Phoenix Police Department/Handout via REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 29 år gamle Sammantha Allen ble mandag dømt til døden for drapet på sin 10 år gamle kusine Ame Deal i 2011.

Allen ble i juni funnet skyldig i drapet, og juryen har siden det diskutert om det var noen formildende omstendigheter i saken.

De har nå landet på at det er det ikke.

Tok en pinneis

Deal bodde sammen med Allen, hennes ektemann og hennes mor i Arizona, og skal ha blitt utsatt for omfattende mishandling over lengre tid.

Denne gangen skal hun ifølge USA Today ha tatt en pinneis fra kjøleskapet uten tillatelse. Allen og ektemannen hennes skal ha tvunget henne til å løpe og gjøre andre fysiske aktiviteter i det glovarme været, før de ba henne hente en plastkasse.

De kommanderte så den lille jenta opp i kassen, før ektemannen låste den. Morgenen etter oppdaget de at Deal ikke hadde overlevd natta.

Familien hevdet innledningsvis at dødsfallet var et resultat av at de hadde lekt gjemsel, og at noe hadde gått fryktelig galt. Politiets etterforskning avdekket at dette ikke var tilfellet.

Aktoratet vil også forsøke å få ektemannen dømt til døden. Han har selv nektet all straffskyld, og rettssaken mot ham starter 9. oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer