- Samme ulvene som hoppet på meg

Svensk tv-profil angrepet i 2007.

ANGREP:  Arne Weise er sjokkert over nyheten om at en ung svensk kvinne er drept av de samme ulvene som angrep han selv for fem år siden. Foto: Leif Hallberg/Expressen
ANGREP: Arne Weise er sjokkert over nyheten om at en ung svensk kvinne er drept av de samme ulvene som angrep han selv for fem år siden. Foto: Leif Hallberg/Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er helt satt ut nå, dette er de samme ulvene som hoppet på meg for noen år siden, sier Arne Weise til Expressen.

Wiese er en kjent tv-profil i vårt naboland, og i 2007 ble han selv overfalt av de samme ulvene som søndag formiddag tok livet av en dyrepasser i Kolmårdens dyrepark. - Trodde det var over Overfallet av Weise skjedde under innvielsen av Tiger World i dyreparken i 2007. Flere ulver hoppet på mannen.

- Da jeg falt og ble liggende trodde jeg det var over - at jeg var solgt, sa han til Expressen dengang.

Flere angrep av ulv har skjedd på Kolmårdens dyrepark se siste årene. Et av de som har fått mest oppmerksomhet er nettopp angrepet på Weise for fem år siden.

- Jeg blir så opprørt at jeg blir trist. Walt Disney er skyldig til mye elendighet når han har menneskeliggjort dyrene. Dette her er nok en advarsel - nå må vi slutte med å være så nære ulvene. Det er feil, og risikoen er for stor, sier han.

- Kullsvart rykte Til tross for at han er sjokkert etter søndagens angrep, håper han at dyreparken klarer å reise seg igjen.

- Jeg håper og tror at Kolmården kommer over dette. Det er verdens fineste dyrepark, så det her får ikke ødelegge deres gode rykte - selv om det er kullsvart nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer