Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sammen igjen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Arbeiderpartiets leder Thorbjørn Jagland har erklært krig mot Fremskrittspartiets fremmedfiendtlighet. Det er prisverdig. Men det ser ut til at denne krigserklæringen allerede er glemt. For nå skriver Dagens Næringsliv at Arbeiderpartiet går sammen med Fremskrittspartiet og sørger for at det ikke blir flertall i Stortinget for at flere innvandrere skal få arbeidstillatelse i Norge. Dette skjer i innstillingen til næringsmeldingen, der regjeringen åpner for økt arbeidsinnvandring for innbyggere utenfor EØS-området.
  • Arbeiderpartiet har føyd seg etter LO. LO mener vi har for mange arbeidsledige til å åpne for flere utlendinger, selv om Norge har Europas laveste ledighet. Det samme argumentet brukte LO for 25 år siden, da de presset på for å få vedtatt innvandringsstoppen. Nå går Arbeiderpartiet sammen med sin såkalte erkefiende nok en gang, og det i en sak som undergraver Jaglands utspill. Krigserklæringen mot Fremskrittspartiet var lite verdt. Ikke rart Øystein Hedstrøm jubler.