Sammen med alenemor

Kronprins Haakon har fått seg ny kjæreste. Mette-Marit Høiby (26) er kronprinsens utvalgte. Paret skal feire nyttår sammen, skriver Fædrelandsvennen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Haakon og Mette-Marit kjenner hverandre gjennom felles venner fra Kristiansand. De møttes for første gang for tre år siden. Men det var først under Quart-festivalen i sommer det oppstod søt musikk mellom de to.

Fikk risgrøt

Mette-Marit Høiby har leilighet på Oslos vestkant og studerer sosialantropologi. Kronprinsens utkårede er alenemor til en gutt på tre år. Hun tjener penger på å jobbe som servitør på si.

Forrige gang prinsen besøkte Sørlandet ble han invitert hjem til Mette-Marits mor som bor på Høivold brygge. På menyen stod risgrøt.

Feirer nyttår sammen

Ifølge Fædrelandsvennen har Mette-Marit allerede blitt presentert for kongefamilien. Hun har også vært på kongelig julemiddag, og skal feire nyttår sammen med arveprinsen på en av familiens hytter.

Hverken slottet eller Mette-Marits familie vil kommentere saken. I følge kabinettsekretær Magne Hagen ved Slottet skal det ikke være noen forlovelse under oppseiling.

Les alt om forholdet i morgendagens Dagbladet.

MØTTES PÅ FESTIVAL:</B> Det oppstod varme følelser mellom kronprins Haakon og Mette-Marit Høiby under Quart-festivalen i sommer.
<B>SELVSTENDIG:</B> Kronprinsens nye kjæreste beskrives som jordnær og selvstendig.