NORSKE RÅVARER: Senterpartiet har laget en egen kokebok i forbindelse med valgkampen. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum viser hvordan det skal gjøres, med god hjelp fra politisk rådgiver Anne Marie Aanerud på sidelinja. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NORSKE RÅVARER: Senterpartiet har laget en egen kokebok i forbindelse med valgkampen. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum viser hvordan det skal gjøres, med god hjelp fra politisk rådgiver Anne Marie Aanerud på sidelinja. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Sammenlikner regjeringens politikk med kommunisme

Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum mener regjeringens reformer bygger på noe av den samme logikken som kommunismen i Øst-Europa etter krigen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Hvor høy temperatur skal jeg steke kjøttet på?

Trygve Slagsvold Vedum vender seg mot politisk rådgiver Anne Marie Aanerud, som gir kyndig veiledning i hvordan han skal tilberede reinskav.

Oppskriften er hentet fra Sps egen kokebok, laget i forbindelse med valgkampen. Her har partiet funnet fram ulike retter de mener representerer det mest unike ved det norske kjøkkenet.- Ingrediensene behandler vi med kjærlighet og varme, og så får vi denne fantastiske retten, deklamerer Vedum spøkefullt.

Ønsker mangfold

Men det er ikke så langt mellom spøk og alvor. For nettopp landbrukspolitikken og «regjeringens angrep på bærebjelkene i norsk matproduksjon» er, ikke overraskende, en av de viktigste fanesakene for Sp og deres 9000 kandidater til kommunevalget. I tillegg til kommunestruktur og gode velferdstjenester i nærmiljøene.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn